13 AUGUSTI 2008

Onsdag, 13 augusti 2008

Nu har vi varit hemma i några dagar och sedan igår är Heidi också utskriven. Vår lilla tappra flicka mår utmärkt, nästan som om ingenting hade hänt. De yttre tecknen såsom den vätskefyllda bulan, de utbredda utslagen efter tejpen över bröstet och blåmärkena efter nålarna på armen håller på att försvinna.

Heidi är mycket glad och lättad, närmast upprymd. Det är över. Igår var hon redan på dagis i ett par timmar medan vi var på jobbet. Även vi är naturligtvis mer än glada och det börjar sjunka in att operationen har gått bra. All personal, sköterskor och läkare, har varit mycket, mycket duktiga, i högsta grad lyhörda och inte minst snälla och vi känner en ofantligt stor befrielse över att kirurgen har lyckats plocka upp den där elaka knölen och Heidis kropp fungerar som innan.

Så livet fortsätter och vi tar helt enkelt vid i den tampen där klockan stannade den 30 juni när beskedet om återfallet slog ner och allt blev så diffust. Ett underligt dis hade lagt sig över vår tillvaro och nu håller det på att lätta. Men lite overkligt känns det fortfarande.

Lite mer konkret blev det igår när vi fick reda på den patologiska undersökningen av tumören. Det rör sig alltså om samma tumör som tidigare, dvs. ependymom. Fler upplysningar hoppas vi att få efter att Heidis fall har varit på tumörkonferensens bord om en vecka.

Sist men inte minst ett stort tack till er "där ute" för alla fina hälsningarna via blogg och snigelpost! Ia, Heidi har redan gjort ett snyggt halsband. Storebror Tim fyller nämligen år snart... 

I fredags: Heidi har önskat sig FEST!


Kommentarer
Postat av: Ida Ståhl

Det är helt otroligt vad snabbt hon har återhämtat sig! Så glad för er skull! :)

Kramar

Postat av: Therése

Hej!



Jag blir så glad över att läsa det du skriver - ni "mår bra" och operationen kunde inte ha gått bättre. Lycka till framöver och vi håller såklart tummarna för att Heidi ska slippa fler operationer.



Kramar till er alla!

2008-08-13 @ 17:20:03
Postat av: Moa

hej

åh vad skönt att återhämtningen har gått så snabbt efter operationen! och att det inte märks på henne måste vara skönt, de har ju ändå varit och "rotat" i hjärnan liksom... lite dagis och kompisar och nu börjar väl heidi sexårs sisådär nästa vecka eller nåt?



kram

2008-08-13 @ 17:27:50
URL: http://legobit.bilddagboken
Postat av: Kristina Jönsson

Hej på er!

Så skönt att operationen gick bra. Tänker mycket på er. Hoppas att ni kan få ha det lugnt nu. Håller tummarna.Kul att Heidi är sig lik med fester och vackra klänningar :) Kram, Kristina fd lammet fröken

2008-08-13 @ 21:03:05
Postat av: Helene

Så härligt att ni känner att Heidi är på gång igen. Då blir det skolgång som planerat?

Jag är så glad för Heidis skull och håller tummarna att lugnet nu håller i sig.

Kramar och tankar

Helene på skolan

2008-08-14 @ 15:39:01
Postat av: Maria i Vagnhärad

Oh vad skönt att operationen och läkningen är bra.

Kramar.

2008-08-15 @ 09:08:30
Postat av: Ia

Heidi: Det är helt otroligt vad tuff du är!!

Och vilken tur att de inte behövde ta bort så mkt av ditt fina hår....du är såååå söt och fin. Hoppas att storebror gillar halsbandet han får av dig....puss o kram Ia

2008-08-15 @ 12:46:55
Postat av: Maria

Vilken tjej du är Heidi!!!!!

Själv tar det en vecka att komma ikapp efter en förkylning....

Tappra er .....Hoppas attt allt är bra och cancern insett att den hör hemma i slakshinken på operationsbordet och inte i er fina dotter....



/Maria

2008-08-18 @ 20:54:50
Postat av: Anonym

Nu äntligen har du blivit en skoltjej!Jag hoppas att du får det bra i skolan och massor av nya kompisar.

Kramar

Helene på skolan

2008-08-24 @ 11:44:53
Postat av: Therése

Hoppas att allting går fortsatt bra för Heidi och att ni fått goda besked från tumörkonferensen.



Soliga hälsningar!

2008-08-25 @ 09:31:22
Postat av: Helene

Nu har det gått en hel vecka i skolan. Jag hoppas att den varit bra och att din fröken tar bra hand om dig mitt lilla hjärta. Nu ska mamma och pappa njuta av att ha en stor och duktig tös som du!

Kramar Helene på skolan

2008-08-29 @ 21:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback