15 NOVEMBER 2009

Söndag, 15 november 2009
MR-bilderna som togs den 23 oktober visade samma lilla skugga som i september. Det hade naturligtvis varit riktigt prima om det inte hade funnits något alls på bilderna men det är ändå bra att det inte har växt något nytt i Heidis huvud. 
Frågan om skuggan är tumörrest eller ärrvävnad verkar det uppenbarligen alltjämt inte finnas svar på. Vi har i alla fall inte hört något mer sedan själva beskedet och därför räknar vi med att nästa steg tas först i mitten av januari i form av en ny MR.

Tack, snälla ni, gamla trogna bekanta, fröknar, vänner mm. och naturligtvis även okända, dock inte mindre trogna bloggläsare, för alla era reaktioner/kommentarer på det senaste inlägget! Många gånger skulle jag vilja skriva och föra en dialog med er men så länge dygnet endast ha 24 timmar går det bara inte :(
Jag vill också framföra Heidis tack för det rosa kuvert med det fina kortet och det vackra halsbandet som låg i vår brevlåda för några veckor sedan – Heidi kände sig verkligen speciell och vi föräldrar blev mycket rörda.

Tiden rusar iväg, det är nästan otäckt. Jag skulle vilja berätta så mycket mer om Heidi, om allt hon har för sig, allt hon hittar på, allt hon säger och sjunger och skriver och ritar. Och jag är säker på att jag inte skulle tråka ut er men jag hinner helt enkelt inte.
Så här två veckor före första advent kan jag i alla fall också snabbt berätta att vi hade ett mycket skönt höstlov med ljuvligt lata dagar, sena frukostar, bio, mys i soffan mm. Och vid sidan om fixade och donade vi inför vår Halloweenfest som verkligen blev riktigt kul! Heidi var nöjdare än nöjd. Ett stort tack till alla våra muntra gäster för trevligt (och läskigt) sällskap! Jag lägger upp lite fler bilder den här gången så får de tala för sig… 

"The Staffanstorp 5"Vera och Heidi visar upp "Pokerface", en dans som de håller på att träna in på cheerleadingen.Objuden gäst bakom duschdraperiet.