19 SEPTEMBER 2007

Onsdag 19 september 2007

Drygt 60 minuter är det gammalt, det glada beskedet att MR-bilderna från förra veckan var helt ok. Nu kan vi slappna av igen. Yes, yes, yes!

Och så ser vi tre lugna månader framför oss - härligt. På kylskåpsdörren sitter cirkusbiljetter, Heidi har blivit bjuden på några kalas och en liten tripp till Weissenhäuser Strand är redan bokad.


Så gott det känns att andas ut.


15/9-07 inför kalas hos Albin


15 september kl. 12.45. Partydags. Heidi ska vara prinsessa på Albins maskeradkalas. Hon speglar sig och är nöjd.
Förresten (främst till Ia): Heidi har fått fina små flätor att sätta i håret. Sidenglansiga med pärlor... Foto vid tillfälle.

11 SEPTEMBER 2007

Tisdag 11 september 2007

Tack för alla lyckönskningar! Det gick bra i dag. Personalen på 63:an var lyhörd och gjorde allt för att göra proceduren så smidig som möjligt för Heidi. Viveka från 64:ans dagvård anlitades för att sätta nålen. Det var kämpigt men något annat hade vi inte väntat oss från Heidi. I förväg hade hon försäkrat sig om det var ok att gråta. Lilla gumman...

Hon var lugn och avslappnad inför narkosen. Inga problem. Själva MR tog bara tre kvart. Sedan blev det en liten stund på uppvaket, tillbaka till avdelningen, dricka, äta, kissa, lite blodprover och vid lunchtid åkte nålen ut igen.

Dagens blodprov visade att Heidis immunförsvar inte kommit igen ordentligt. Det har gått drygt tre månader sedan de sista cellgifterna. Vilken tid det tar. Neutrofila och vita ligger fortfarande under gränsvärdet.

Svaret på MR-undersökningen får vi på onsdag nästa vecka. Lika bra det. Det ger oss åtta dagar till utan något eventuellt återfall. Bonus, liksom. Men nej då. Varför är vi så nojiga? Det finns ju ingen ny knöl i Heidis huvud. Inte nu! Punkt. Slut.

2/9-07 Kolmården

Kolmården den 2 september. Snacka om att ha kul!