7 OKTOBER 2007

Söndag 7 oktober 2007

Hej på er alla trogna Heidiblogg-läsare! Vi får be om ursäkt att det inte kommit något nytt här på ett tag. Vardagen har haft oss i sitt grepp och smittat oss med den där vanliga åkomman som även kallas tidsbrist.

Idag kan vi i alla fall berätta att Heidi mår superbra. Hon sover gott, äter bra, är alltid på ett strålande humör. Det är en fröjd att uppleva henne. Ett sant nöje som vi i den utsträckningen inte fått vara med om på så länge. Vi njuter och njuter.

Mat och måltider är fortfarande lite knepigt men på sistone får vi Heidi allt oftare till familjens matbord och ibland äter hon samma mat som vi andra. Under cellgiftstiden var det viktigaste att hon överhuvudtaget åt och i princip kvittade det vad det var. Det var fritt fram att önska sig något och så fixade vi det. Till nästan varje pris. Några fasta tider fanns inte och Heidis matplats var framför tv:n. Vanor som man inte gör sig av med över en natt. Men det går åt rätt håll och även det är vi väldigt glada över. Beställer hon tre kulor chokladglass till frukost så kan det faktiskt hända att hon också får dem. Vi har nått så långt nu att hon i alla fall vet om risken att det blir ett nej.

På onsdag har vi en tid hos barnneurologen doktor Johan. Han kommer säkert att kolla hur Heidis kropp har hämtat sig efter alla cellgifterna och möjligtvis berätta lite mer om senaste MR-bilderna. Vi får se. Naturligtvis hör vi av oss med eventuella nyheter, annars kanske nästa inlägg dröjer några veckor igen...

7/10-07 med flätor

7/10-07 med flätor


Kommentarer
Postat av: Eva

vill bara säga vilken härlig tjej ni har. Jag är mamma till Albin och en flitig läsare av eran blogg. Det är jättekul att hon mår bra.
Mvh Eva

2007-10-08 @ 10:28:47
Postat av: Ia

Jaaaa....HÄRLIGT!!! Vilka fina bilder....:)
Jag har ju följt er ett bra tag nu och jag tycker man ser skillnaden på Heidi själv....hon är rundare i kinderna och ser allmänt frisk och busig ut!!
Hon är ljuvlig helt enkelt...och flätorna är superfina...:)
Kramar Ia

2007-10-08 @ 10:54:51
Postat av: Lotta

Har följt er länge nu och hejar på Heidi nästan dagligen även om jag inte skrivit förr. Inga nyheter är ju oftast goda nyheter så det kan jag leva med om uppdateringarna dröjer, så länge ni mår väl och allt går åt rätt håll. Heja Heidi så fin du är i håret.

2007-10-08 @ 15:31:42
Postat av: Lisa

Passa ni på av att njuta av vanliga livet ett tag..som sagt inga nyheter kommer vi att se som goda nyheter. Kramar till Er alla

2007-10-08 @ 22:33:40
Postat av: Helene

Det syns att lyckan ler mot Heidi, hon ser ut att må som en liten prinsessa. Jag är säker på att även om Heidi äter glass till frukost och äter framför tv:n så kommer hon att bli alldeles normal för det. Så jag tycker att ni ska passa på att njuta och skämma bort henne, det är hon värd!
Ha en skön helg!
Kramar och tankar
Helene på skolan

2007-10-11 @ 16:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback