3 MAJ 2007

Torsdag 3 maj 2007

I går skulle vi alltså till sjukhuset för behandling nr. 26. Men så hade de ändrat planerna och bokat in Heidi först för i dag. Bara att ingen har meddelat oss. Där stod vi alltså med pick och pack, hade laddat för behandling, packat och fixat, tagit ledigt - för att vända på klacken igen. Trist. Lite bättre struktur och fler rutiner - det skulle nog 64:an må bra av.

Hemma igen bytte vi till lekbyxor och så fick Heidi vara på dagis i några timmar. Tack till er på Jeppsagården. Fantastiskt som ni ställer upp!

I dag fyller Heidi fem år men det vet hon ju inget om. Det känns lite konstigt men å andra sidan hade vi en riktigt fin första maj i stället. Med Eva och Marlene och Matilda och tårta och alltihop. Tack alla ni för era hälsningar, bloggkommentarer, ritningar, kort, mail och presenter!

I morse checkade vi in på 64:an. Det var jobbigt att sätta nålen. Det går bara inte att ändra på det.

Men sedan flöt allt på och på eftermiddagen hände det något riktigt speciellt: Vi träffade Nanne. Självaste Nanne Grönvall, alltså! I sin roll som ambassadör för stiftelsen Min stora dag (www.minstoradag.com) hade hon kommit till BUS i dag och Gustav, en liten tapper kille som har kämpat mot sin elaka hjärntumör i flera år, skulle få sin stora dag med Nanne. På köpet bjöd hon barn och föräldrar på pratstund och fika. Hon till och med sjöng och dansade lite. "Håll om mig" så klart och "Jag måste kyssa dig" - häftigt! Heidi var helt paralyserad och tyckte väl precis som när vi var på Carola-konsert att det var lite skumt att se Nanne på riktigt. Förundran kulminerade nog när Nanne sedan satte sig på huk framför Heidi, pratade med oss, smekte Heidis kinder, skrev en autograf, önskade lycka till. Vilken grej!

Sydsvenskan kom också och knäppte en massa bilder på Heidi, Nanne, Tim och mig. Och så blev det intervju också... Redan klockan sex somnade Heidi, helt slut efter dagens alla händelser och dessvärre även de starka cellgifterna.

3/5-07 Med Nanne

Kommentarer
Postat av: Ia

WOW!!! Viken upplevelse för Heidi....hoppas att vistelsen på sjukhuset bir bra o att Heidi snart är hemma o busar igen.
Massor med kramar Ia

2007-05-04 @ 09:18:13
Postat av: Tova&Lovisas mamma

Fy vad orättvist att du fick träffa min idol
Heidi!=)Men vad roligt för dig såklart....Hoppas allt går vägen med behandlingen även denna gången. Vi här tänker mycket på dig och din familj.

Kramar från Lovisa snart 5år /mamma Mahlin

2007-05-04 @ 10:38:07
Postat av: Helene

Vilken lycka......min Matilda hade blivit grön av avund för att få träffa Nanne.
jag hoppas att det går bra med behandlingen och att Heidi inte blir allt för trött och dålig.
Tänker på er!

Kramar och tankar
Helene på skolan

2007-05-04 @ 14:38:44
Postat av: Anna i Trollhättan

När jag visar min Sofia att du fått träffa Nanne kommer hon bli grön av avund, hennes stora idol! Hoppas att behandling går bra för er och att ni snart är hemma igen!
Massor av Grattis Kramar i efterskott från oss i Trollhättan!

2007-05-05 @ 21:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback