30 AUGUSTI 2007

Torsdag 30 augusti 2007

Det rullar på här hos oss. Heidi mår bra. Inga infektioner och inga problem i den mån vi kan bedöma läget. Reflexerna tycks var på väg tillbaka eller så har hon lärt sig att kompensera dem, hur som helst trillar hon mycket mindre nu och har bl.a. fått ordentligt kläm på att sparka sparkcykel. Tacksam över att vi äntligen inte längre förmanar henne hela tiden om att ta det försiktigt ligger hon i som en vilde. 

Hon ser fin ut, som en helt vanlig tjej, bortsett från frisyren som fortfarande är lite annorlunda. Dock har håret växt ut en bra bit och det går till och med att sätta spännen i det. För Heidi är det som en milstolpe. Tänk vilken dimension ett par hårspännen kan få.

Som vanligt njuter hon i fulla drag av sina dagar på dagis. I sin strävan att vara så lik som möjligt alla andra barn betraktar hon en dag på dagis med både frukost, lunch och mellanmål som en höjdpunkt i sin tillvaro.

Så är det Jan och jag. Fortfarande inte direkt nöjda med hur vi sover och mår och sånt men lyckliga över att vår gumma är så pigg och kry. Vi försöker att återupprätta någon slags vardag. Det går rätt så hyfsat. Men ibland känns det jobbigt att gå och låtsas som det regnar, att aldrig få fokusera på något annat än i dag, att aldrig få drömma bort sig till morgondagen utan att det gör ont. Heidis stora mål i det här livet tycks nämligen ligga just där, i framtiden. Hon vill inget annat än att bli stor och hon brinner för att bli en mamma, att gifta sig och bli fröken - det är allt hon snackar om. Och när hon så till synes obekymrat målar sina framtidsbilder i regnbågens alla färger då känns det tungt och det knyter sig i magen på oss. Så är det bara.

Snart är det också dags för MR och kallelsen till den 11 september har dundrat ner i vår brevlåda. Effekten är den vanliga, lite fler oroliga tankar, lite mindre sömn, ytterligare några tysta böner.

Håll tummarna för Heidi!


28/8-07 Ska vi leka Marita? 


"Ska vi leka Marita"? frågade Heidi häromdagen. Och så blev pappa utsedd till patient.... Kolla in brickan - där finns allt som behövs för ett proffsigt stick i fingret.


Kommentarer
Postat av: Titti

Jag ska både hålla mina tummar och be en innerlig bön för Heidi.

2007-08-30 @ 22:14:46
Postat av: Nettan

Självklart håller vi tummarna för lilla Heidi! Nog med elände har ju hänt den 11/9, så denna gång blir datumet säkert ett lyckodatum!
Kramar från en trebarnsmamma

2007-08-31 @ 11:52:00
Postat av: Ia

Brrrrr....stackar pappa...=)
Klart att vi håller både tummar o tår för Heidi....hon ger inte upp i första taget inte!
Jag förstår att det känns jättejobigt när hon målar upp sin framtid och ni inte vet om det FINNS en framtid....men hon har i vilket fall som helst fått ha HAFT drömmarna, hon njuter av dem och hon lever i nuet. Dessutom är hon en "lyckans ost" som har en sån mamma.....
Hälsa henne att hon är jättesöt och köp flera hårspännen och pannband....kramar!

2007-08-31 @ 16:41:09
Postat av: Emma

stackars pappa säger jag också (livrädd för allt som har med stick i kroppen att göra). hoppas det går bra nu på nästa MR!
i min brevlåda trillade det ner ett hopehalsband igår :)

2007-08-31 @ 23:12:58
Postat av: Helene

Tänk vad skönt att ha drömmar och inte veta vad morgondagen har att ge. Ibland hade det varit skönt att få vara barn igen och slippa att oroa sig. Jag håller tummarna för lilla Heidi och ber mycket för er alla. Andrea positiva tankar.....
Krama henne en extra gång ikväll.
Många kramar och tankar till er alla.
Helene på skolan

2007-09-01 @ 10:47:59
Postat av: Danijela

Vi tänker på Er och håller alla våra tummar för lilla söta Heidi. Hon ska vinna och leva sin framtid vilken drömmer hon nu.
Kram från Danijela

Postat av: Anna Holgersson

Hej på er hela familjen!
Vi håller alla tummar för att MR visar på att medicinerna har tagit kål på tumören!
Kram
Anna Holgersson (Gustavs mamma)

2007-09-02 @ 17:12:16
Postat av: Maria i Vagnhärad

Jag håller alla tummar och tår...

2007-09-04 @ 17:21:30
Postat av: Helene

Jag ska tänka på er extra mycket imorgon.......
Kram Helene på skolan

2007-09-10 @ 15:07:00
Postat av: Katalin, Kyles mamma

Tänker mycket på er så här inför morgondagens MR och hoppas att den kommer att bekräfta att Heidi mår bra. Och så hoppas jag att vi ses i Helsingborg på familjedagen!
Kramar från Katalin

2007-09-10 @ 22:24:58
URL: http://www.caringbridge,org/ky/kyle
Postat av: Åsa i Malmö

Jag håller tummarna för att det ska bli ett positivt besked! Varma kramar och tankar till er.

2007-09-11 @ 07:52:34
Postat av: Linnea

Så härligt att det blev positiva besked, gläds mer er.
Visst är Marita bra på att sticka, håller alltid tummarna för att jag ska få just henne när jag ska ta blodprov.
KRAMAR från Linnea-en Staffanstorpsbo

2007-09-25 @ 17:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback