10 SEPTEMBER 2006

Söndag 10 september 2006
Heidi har mått bra sedan vi kom hem från sjukhuset den 29 augusti och varit några timmar på dagis varje dag även om hennes värden är låga, hostan fortfarande inte borta och matlusten obefintlig.
I helgen var vi på husvagnstur till Falsterbo. När vi åkte förbi havet som rejält luktade rutten tång kommenterade Heidi: ”Här luktar det pepparkakor.” Med tanke på sammanhanget mellan lukt och smak är det inte att undra på att hon tycker det är jobbigt med mat. Men tack vare grädden i mjölken håller hon vikten någorlunda.
Nästa behandling är planerad till onsdagen den 13 september. Tveksamt om den blir av - samtliga värden, dvs. neutrofila och vita, röda och trombocyterna är undermåliga. Återigen märks det inte direkt på Heidi förutom att hennes humör är mer ostabilt än vanligt, hon är ganska blek och har en massa blåmärken på benen.
Heidi har pratat mycket om att skaffa hund eller katt på sistone, inte helt ovanligt i den åldern antagligen. Nu fick hon följa med Tim till en familj som just nu har både hund- och kattbebisar, bara några få veckor gamla. Heidi fick hålla, klappa och bära dessa mjuka, söta småttingar och var helt salig (kolla bilderna). Hemma väntade vi oss mer intensiva påtryckningar men slapp - än så länge i alla fall.  Storebror Tim har nämligen fått två ökenråttor som Heidi är mycket förtjust i.

Heidi med hundvalp 10/9 - 2006

Heidi med kattunge 10/9 - 2006

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback