28 JUNI 2006

Ny prinsessklänning 28/6 - 2006

Onsdag 28 juni 2006
I dag blev det stick i fingret igen. För tredje gången i rad klarade Heidi av det riktigt bra - inget skrik, inte en enda tår. Förbluffande! Efter labbet tog vi en sväng till affären där Heidi valde att köpa blommor till sig och storebror Tim. Dessutom fastnade hon för hundrationde gången vid prinsessklänningarna. Den vita ville hon så gärna ha. Nåväl… Om ni bara visste hur svårt det är att säga nej dessa dagar.
Från sjukhuset fick vi höra att Heidis trombocyter äntligen har stigit något medan Hb-värdet sjunkit ytterligare. Ändå är tjejen pigg som vanligt. Hon är ju rejält förkyld och kunde bara av den anledningen vara lite hängig. Men nej… På fredag blir det i alla fall ytterligare ett blodprov. Om det inte hänt något drastiskt med Hb-värdet ska hon få en transfusion. Heidi har undrat om hon inte ska gå på dagis men pga. förkylningen tycker vi inte att hon ska vara bland sina kompisar. Det är tråkigt utan dagis. Hon verkar klart understimulerad och hennes energi räcker till sent på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Elsie,Anki, Yvonne o Marianne

Vi tycker att du blev jättefin i din nya prinsess-
klänning.
Kram från oss alla på labbet.

2006-06-30 @ 11:52:37
Postat av: Kajsa

Naw så söt heidi är. Jag hade nästan glömmt hur hon såg ut. Det var mycket fina,söta bilder och texter ni har skrivit om henne. Ha det super bra kramar från Kajsa Andreas elev i 9 an på videdalsprivatskola.PS Hälsa Heidi från mig :)

2007-01-11 @ 12:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback