1 MAJ 2010

Lördag, 1 maj 2010
Idag bara ett snabbt inlägg först och främst för att meddela den glada och väldigt dyrbara nyheten att cancermonstret fortfarande håller sig borta från vår fina dotter. Även på MR-bilderna från förra veckan syns nämligen inget annat än den lilla skugga som har funnits där sedan operationen i juni 2009. Vi har än så länge inte hört något annat än själva MR-svaret och vet alltså inte alls hur läkarna tolkar det aktuella läget.

Heidis kaninungar mår fint och efter en rad snabba lyft på husets tak har vi nu kommit fram till att det rör sig om tre bruna och två svarta mycket söta avkomlingar.
Mamma Belle är dock väldigt beskyddande och ser helst inte att vi tränger oss på. Men om någon vecka lär ungarna komma fram så det är bara att hålla nyfikenheten i schack tills dess.

Andra dagen i småkaninernas liv berättade Heidi att hon redan gett dem namn. När jag undrade hur hon i hela friden skulle hålla reda på vem som är vem i det lilla nystan där man som mest kunde åtskilja några fötter och öron berättade hon käckt att det inte var nödvändigt eftersom hon döpt dem till Baby Looney Tunes. Det tyckte vi var riktigt kul. Smart med (tillfälligt) gruppnamn!
Serien ”Baby Looney Tunes” har gått länge på den ena tyska tv-kanal som Heidi dagligen tittar på och Granny, Daffi, Tweety, Sylvester mm. och hör till hennes absoluta favoriter. De två svarta kommer förstås att heta Duffi och Sylvester och nu återstår att se vilken liten rackare som är sötast för att bli Lola och vilken som är busigast för att förtjäna namnet Taz…


 

Blommor till världens bästa tjej...