23 NOVEMBER 2008

Söndag, 23 november 2008
Uppdateringen får vänta, vi hinner inte. Några bilder så länge...Måndag kväll efter den sista dagen i Uppsala: Hemma. Skönt!!! Några små paket och lite cider i glaset.Tisdag morgon på skolan: Äntligen tillbaka. Tusenfotingen har fått alla sina ben. Den har gjort sitt nu och får komma hem till Heidi.


8 NOVEMBER 2008

Lördag, 8 november 2008

Ja, nu går det verkligen mot slutet. Heidi är rätt så less på det hela och att flyga, ja det är då inget direkt lockande. Som tidigare berättat är resdagarna sega och tråkiga. Heidis längtan tillbaka till vardagen är enorm.  

Hemmaveckan var bra och avslutades med Heidis häftiga Halloweendisko som hon hade bjudit sju klasskompisar till. Ett svårt val, tyckte Heidi, men att festa med alla 20 barnen, nej, det vågade vi inte ge oss in på. Det var fullt ös fast de var bara åtta...Skolan, med andra ord fröknarna och barnen, håller en utmärkt kontakt med Heidi. Tusenfotingen (på bilden än så länge med 19 ben) har nu fått ytterligare fem ben.När vi var och hälsade på igår eftermiddag kontrollräknade barnen och ja, det stämde, bara sex ben kvar som ska färgläggas. Det överlämnades teckningar och brev och till och med en present till Heidi vilken hon blev riktigt rörd över.Återstår en Uppsala-vecka med mamma och på måndag den 17 november en dagstur med pappa för den allra sista strålningen. Uff ja...