11 SEPTEMBER 2007

Tisdag 11 september 2007

Tack för alla lyckönskningar! Det gick bra i dag. Personalen på 63:an var lyhörd och gjorde allt för att göra proceduren så smidig som möjligt för Heidi. Viveka från 64:ans dagvård anlitades för att sätta nålen. Det var kämpigt men något annat hade vi inte väntat oss från Heidi. I förväg hade hon försäkrat sig om det var ok att gråta. Lilla gumman...

Hon var lugn och avslappnad inför narkosen. Inga problem. Själva MR tog bara tre kvart. Sedan blev det en liten stund på uppvaket, tillbaka till avdelningen, dricka, äta, kissa, lite blodprover och vid lunchtid åkte nålen ut igen.

Dagens blodprov visade att Heidis immunförsvar inte kommit igen ordentligt. Det har gått drygt tre månader sedan de sista cellgifterna. Vilken tid det tar. Neutrofila och vita ligger fortfarande under gränsvärdet.

Svaret på MR-undersökningen får vi på onsdag nästa vecka. Lika bra det. Det ger oss åtta dagar till utan något eventuellt återfall. Bonus, liksom. Men nej då. Varför är vi så nojiga? Det finns ju ingen ny knöl i Heidis huvud. Inte nu! Punkt. Slut.

2/9-07 Kolmården

Kolmården den 2 september. Snacka om att ha kul!


Kommentarer
Postat av: Helene

Heidi är en riktig liten kämpe, klart att det inte finns någon knöl för med den (h)järn viljan Heidi har, har "den" ingen chans.
Åtta dagar kan kännas långt men det kan bli alldeles underbart också! Njut av varandra.
Kram Helene på skolan

2007-09-12 @ 19:40:57
Postat av: Ia

Hej Heidi!
Jag har oxå varit på Kolmårdens djurpark i sommar....vi hade med vårt barnbarn Anton. Fast vi red inte på kameler, det vågade vi inte....
Jag gillade nog delfinerna bäst och det gjorde Anton oxå.....fast rovfågeluppvisningen var grym.
Hoppas du har fått många nya hårspännen, nu när håret har vuxit så bra....kramar!

2007-09-14 @ 15:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback