13 JUNI 2007

Onsdag 13 juni 2007

Tack alla ni som gratulerat Heidi! Ni anar inte hur mycket slutet på behandlingarna betyder för henne och hur obeskrivligt glad hon är att hon slipper de starka "knölmedicinerna". Att det inte blir några fler sjukhusnätter kan vi tyvärr inte garantera eftersom det råder sjukhusvarning hela året ut i fall Heidi får feber. Ett halvt år behövs för att ställa hennes immunförsvar på fötterna igen och under den tiden måste man alltså fortsätta att ta det försiktigt och eventuell feber på allvar. Men ärligt talat oroar det oss inte så värst mycket. Inte mer än tre antibiotikakurer, inte en enda lunginflammation, blodförgiftning eller något annat farligt under alla dessa 17 månader fast de vita och neutrofila många gånger var riktigt dåliga - det har gått så bra för Heidi så varför skulle just den biten bli annorlunda nu. Vi är optimistiska.

Tja, vet ni, det är aldrig för tidigt att skrika hurra. För vad vet vi om morgondagen? Lika bra att glädjas ordentligt i dag när allt är bra. Carpe diem, Ulrika och Anna, absolut. Och ja, Christian, du har så rätt med ditt resonemang om återfall. I dag har Heidi inte återfall. I morgon vet vi inte. Men i dag är det inte så. Hon mår faktiskt toppen i dag. Vi tittar på henne och ser hennes gränslösa livsglädje och hennes starka personlighet och hennes fina kropp (som har växt med 10 centimeter och 2,5 kilo). Så stolta vi är. I dag intalar vi oss att hon är precis som vilken femårig tösabit som helst. Lite smartare, lite skickligare och lite duktigare kanske. Hon är ju vår dotter...


I morgon väntar som tidigare berättat, ett antal undersökningar med MR av skallen och ryggen som upptakt. Tankarna snurrar en del och vi hade svårt att somna de senaste kvällarna. Hoppas nu att de inte hittar något! Fy, denna eviga rädsla, detta eviga "tänk om"...
Förmodligen är allt bara bra och klockan halv fyra när även hörseln är testad kommer vi att åka hem för att packa lite och avslöja vår senaste överraskning för Heidi: På fredag ska hela familjen åka till Legoland. Barncancerföreningen bjuder. Åka buss med en massa andra barn, sova över på hotell och roa sig på Legoland i två dagar - det kommer vår gumma tvivelsutan att gilla. Och även om vi föräldrar känner oss rejält utmattade och föredrar att slappa och slöa hela tiden ska det bli kul och nyttigt med lite omväxling och underhållning för vår del också. Det är nog inte bra att bara säcka ihop. Men lätt hänt, antar jag. Så - färdigklottrat för i dag, håll tummarna nu! Hårt!


Kommentarer
Postat av: lotta

Vad kul att ni ska få komma iväg till legoland i år, Heidi älskar ju att åka karusell. jag håller tummarna för heidi och önskar er en trevlig resa.
Kram från din gamla dagisfröken Lotta

2007-06-13 @ 22:12:03
Postat av: Ia

Heja på hela familjen!!
Visst kommer det att gå bra och nu ska ni bara njuta av sommaren...inte tänka på ev. återfall eller febertoppar!!
Jag tänker på er...kram!!

2007-06-13 @ 22:42:16
Postat av: Anonym

Hey,
I just found this Homepage via Matilda´s site.
I can´t read Swedish, allthough I have a Swedish name. :)
I hope Heidi is going to be 100% healthy one day!! I´ll think of her. :)
Have a nice midsommar-time.
Björn
Hamburg/Germany

2007-06-13 @ 23:00:51
Postat av: Carolina

Hej
Jag hoppas att återkontrollen går bra och att det inte blir allt för jobbigt för heidi;-) men å andra sidan kompenserar det legoland i morgon säkert det jobbiga och hon har glömt det lika fort;-) ha en trevlig liten mini semester;-)
kramar från Carolina i halmstad

2007-06-14 @ 10:48:52
Postat av: Camilla

Åååå jag skulle också vilja åka till legoland! Kom ihåg att ta massor med bilder! Jag kan sedan avundsjukt titta på dem :o) Många kramar till Heidi!

2007-06-14 @ 14:14:23
Postat av: Anna, Leons mamma

Hej,
Vi är så glada att höra att Heidi är färdigbehandlad! Och vi vet förstås att det inte är lätt att slappna av... Men samtidigt så måste man ju hålla i det som är bra när det är det, och vi hoppas alla prover varit bra o att resan blir härlig för er alla.
Stor kram!
Anna m. familj


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback