7 JULI 2007

Lördag 7 juli 2007

Hej alla bloggläsare! Vi är på semester! Just nu hela 30 mil hemifrån, wow... Men vänta, en sak i taget.
Så här långt har vi haft sköna veckor. Inga cellgiftsbehandlingar att ha framför sig, jo, det är faktiskt en bättre tillvaro.
Doktor Helena ringde och meddelade att MR-bilderna såg fina ut. Och så var det neuropsykologen. Förutom Heidis något roliga uttal, lite asiatiskt liksom (bra = bla osv.) var det inget konstigt. Det ordnar sig efterhand, tror vi. Heidi klarade alla tester utmärkt. Väntat men skönt att veta. Det är främst strålningar som hjärnan tar stryk av eftersom strålarna förstör även annan cellvävnad än tumören. Cellgifterna brukar inte lämna några spår på det viset. De har gjort sitt på annat håll, dessvärre.
Den 28 juni var vi på ytterligare ett blodprov. På eftermiddagen när vi fick värdena stod det klart att det var det sista provet i och med Heidis neutrofila hade klättrat upp till hela 1,5. Tack ska ni ha, Marita och hela gänget på labbet i Staffanstorp! Det måste ha varit så där kring 80, 90 gånger som Heidi var hos er. Ni var underbara! Vi kommer förbi någon gång i augusti för att kolla hur ni har det. Lovat!

Nu när sjukvården äntligen hade släppt oss ur sitt hårda grepp kunde vi inte hålla oss längre och drog i väg med husvagnen - den dåliga väderprognosen till trots. Första stationen blev en camping i Ugglarp, lite norr om Halmstad. Vi fick en del sol och så förstås regn, mycket, mycket regn. Visst var det blött men det störde oss inte så mycket, faktiskt. Jag får erkänna att vi är några riktigt bortskämda campare och vår husvagn bjuder på så gott som allt vi har hemma, det är bara ytan som är mindre.

30/6-07 Ugglarp

5/7-07 Ugglarp

5/7-07 Ugglarp

I går tog vi vidare till Lilleby med stopp i Göteborg där Johan och Linda hade bjudit oss på en liten segling till Styrsö med sin nyförvärvade snygging. Det blåste väldigt lite så Heidi blev inte så värst imponerad och tittade mer efter de snabba motorbåtar som susade förbi. Typiskt Heidi...
På vägen tillbaka stod hon längst fram i fören hela tiden. Det var mer spännande. Där kunde hon kolla efter fiskar och maneter. Och så blev hon glad över vågorna som slog mot båten när färjorna passerade. Hm, det var bättre! Så bra att hon trots ihållande regn gärna hade fortsatt turen och redan snackade om nästa gång. Tack Johan och Linda! 

6/7-07 Segling

6/7-07 Segling

6/7-07 Segling


Kommentarer
Postat av: Helene

Så underbart att höra att ni njuter av livet och att lilla Heidi mår bra.
Jag är så glad för er skull:)
Fortsätt och njut av varandra!!
Kramar Helene på skolan

2007-07-07 @ 17:10:01
Postat av: Camilla

Jag började gråta när jag läste ditt inlägg! Stora stora glädjetårar! Jag är så glad för Heidi! Hoppas ni har en underbar sommar!

2007-07-07 @ 21:29:02
Postat av: Danijela - Magdalenas mamma

Jag är så glad att lilla Heidi mår bra nu och fick åka i väg med sin mamma och pappa. Hoppas att ni har det bra hela tiden och allt blir som ni har planerat.
Många kramar från Danijela

Postat av: Maria i Vagnhärad

Oh vad roligt att Heidi mår bra.
Lev livet =)

2007-07-09 @ 11:15:11
Postat av: Marita Olsoon

Hej Heidi + familj,
vilka härliga bilder! Underbart att se hur ni njuter. Jag vill önska er en fortsatt skön sommar så ses vi i augusti då ni tittar in på lab. Jag är tillbaks från semestern den 20 augusti så kom gärna efter det så jag inte missar dig då du kommer på besök. Jättestor kram från mig

2007-07-09 @ 16:55:16
Postat av: Helene

Tänkte bara titta in och se hur ni har det men Ni är nog fortfarande ute med husvagnen och njuter.
Tänker på er och hoppas att allt är bra.
Kramar
Helene på skolan

2007-07-16 @ 19:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback