11 JULI 2006

Tisdag 11 juli 2006

Den stora dagen - Carola på riktigt! Vi ser fram emot kvällen även om resten av familjen gladeligen skulle ge företräde åt Stones, Neil Young eller Guns N’ Roses. Men inget går upp mot att göra Heidi glad, förstås. Vi kopplar husvagnen på bilen och tar av till Kristianstad. Efter drygt en timme är vi på campingplatsen. Heidi passar på och drar Tim till lekplatsen. Allt blir fulländat när storebror är med. Sedan tar vi bussen till stan – en upplevelse igen, när åker man buss annars. Lyckan trappas upp ytterligare när Heidi får syn på karusellerna i stan. Hon strosar över nöjesfältet i jakt på lite tuffare grejer. Snabbt ska det gå, säger hon. Det hon pekar på mår vi illa av bara av att titta på…

Kvart i sju står vi framför scenen. Först sjunger dock ett förband och vi tröstar Heidi hela tiden: snart, snar, snart… Uff, vad vi måste vänta. Klockan blir halv nio. Carolas fartiga entré är imponerande. Det känns som Heidi inte riktigt fattat vad det egentligen innebär att se Carola på riktigt. Hon ser så fundersam ut när hon sitter där på pappas axlar. Kanske går hon och undrar nu när Piff och Puff dyker upp på riktigt också?



Carola 11/7 - 2006

Efter nästan två timmar på samma fläck är Heidis tålamod tyvärr så gott som uttömt. Det blir en runda till lekplatsen. Mot slutet av kvällen sjunger Carola sin ”Evighet” - och på sig har hon sina urläckra blåa kläder som Heidi älskar, rent av dyrkar. Häftigt! En fin dag.


Kommentarer
Postat av: Anna & Oskar

Hej Heidi,
Hoppas du får en härlig sommar. Stora kramar från Anna & Oskar.

2006-07-17 @ 10:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback