25 DECEMBER 2006

25 december 2006

Vi är hemma. Har det bra. Latar oss. Äter gott. Njuter av helgen. Och i går hade vi en super fin julafton. Heidi har fått många leksaker ( ...och en förkylning).
Tomten hade till Heidis stora förvåning skickat sin "assistent" Belinda till oss. Med massor av klappar. Jaså, ni undrar  vem Belinda är. Jo, Belinda är rösten i vår telefonbrevlåda. Hon har varit vår kontaktperson med nordpolen de senaste två åren och har då och då influerat Heidis uppväxt. Från början när inga andra uppfostringsknep ville fungera, på sistone för att rapportera hur duktig Heidi är i kampen mot sin sjukdom. Nu stod Belinda alltså där i egen hög person och knackade på altandörren medan Heidi väntade sig en ”vanlig” jultomte. Det gjorde stort intryck på Heidi. Kanske vi kan ringa till nordpolen något mer år nu innan bluffen spricker???


Julafton 2006 


Förutom Jesus’ födelse firade vi även uppkomsten av en ny stjärna: Heidi, sång och gitarr. En dröm blev sann. Eftersom Heidi trivs med sitt eget hår allt oftare nu uppträder hon faktiskt utan peruk. Man kan nästan tro att det är en liten Sinead O'Connor som står där och rockar. Se själva!


Julafton 2006


Någon gång vid halv tolv tog krafterna slut och Heidi somnade i soffan. Vilken underbar dag, tyckte vi alla.

Trött... 24/12-06


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback