8 - 13 AUGUSTI 2006

Tisdag 8 augusti 2006

Det har gått bra - på morgonen mår Heidi bättre igen. Vår anspänning lägger sig. Så många gånger under dessa månader som vi suttit och undrat om febern kommer att stiga, om vad som händer med Heidi, om vi blir hemma eller på sjukhuset i natt. Det är påfrestande att alltid befinna sig i en sån ovisshet. Visserligen försöker vi att vara lite mer likgiltiga, att helt enkelt acceptera läget som det är men lyckas dessvärre inte så bra med det. Det är svårt att hantera den här osäkerheten, dag för dag och månad för månad. Som vi vet blir år så småningom.

Onsdag 9 augusti 2006

På förmiddagen blir det ett mycket bra stick i fingret. Heidi är ju ofta en stor flicka nuförtiden så i dag har hon bestämt sig för att inte sitta i sin sulky utan i mitt knä. För första gången. Marita sjunger under provtagningen. Heidi är fullständigt lugn. Underbart!

Heidi mår bra och tillbringar några timmar på dagis. Det var så roligt på dagis, mumlar hon strax innan hon somnar den här kvällen. Tack till er på ”lammet” och ”gåsen”! Och stort tack till er – Moa, Smilla och Amanda - att ni tänkt på Heidi och skickat hälsningar! Hon blev glad och stolt över era vykort.

Torsdag 10 - söndag 13 augusti 2006

Två gånger till på dagis och ett lika bra stick i fingret. Nu har Heidis neutrofila äntligen återhämtat sig. På måndag blir det alltså behandling nr. 12.

Heidi konstaterar att vi inte sovit i husvagnen på länge så vi tar en runda till Lomma. Men regnet skrämmer iväg oss efter bara en övernattning. Det var bara för blött.

Heidi mår relativt bra men har svårt att äta. Rent av ingenting smakar dessa dagar och vi är bekymrade. Det är synd om Heidi som ibland ser fram emot något för att sedan uppleva att det inte alls smakar gott. Det tar en halvtimme och mycket tjat att tugga ner en enda fiskpinne.

Stolt skördar Heidi gröna bönor i trädgårdslandet och fixar en soppa. Hon kan knappt vänta tills den blir klar. Men soppan är heller inte god.

Tack och lov dricker Heidi mycket mjölk. Varje deciliter spetsar vi med 20 ml grädde, vår enda chans att tillföra ordentligt med kalorier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback